Author Topic: DS1054Z mains input voltage  (Read 202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mammut89

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Country: no
DS1054Z mains input voltage
« on: July 15, 2018, 03:16:42 am »
Hello

Anyone knows if the DS1054Z has a Active PFC or some way accepts both 110 and 220v ?
The reason I am asking is because I live in Norway (220v outlets) , I am visiting the US and can get the DS1054Z for much cheaper than I get here. Will the US bought DS1054Z switch to 220v automatically for me ?

 

Online ataradov

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 4590
  • Country: us
    • Personal site
Re: DS1054Z mains input voltage
« Reply #1 on: July 15, 2018, 03:54:13 am »
Would not it be faster to just google and download the user manual?

Or just google the images:

Alex
 

Offline rstofer

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 4687
  • Country: us
Re: DS1054Z mains input voltage
« Reply #2 on: July 15, 2018, 04:22:56 am »
The label on my US version says 100-240V 45-440 Hz

Changed to 240V, I originally typed 250V...
« Last Edit: July 15, 2018, 04:45:34 am by rstofer »
 

Offline mammut89

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Country: no
Re: DS1054Z mains input voltage
« Reply #3 on: July 15, 2018, 04:24:22 am »
thank you
 

Offline rstofer

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 4687
  • Country: us
Re: DS1054Z mains input voltage
« Reply #4 on: July 15, 2018, 04:46:03 am »
thank you
Please note that I made a typo in the original answer, 240V not 250V...
 


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf