Author Topic: CvPCB - Filter by library is not working  (Read 2485 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline metRo_

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 88
  • Country: pt
CvPCB - Filter by library is not working
« on: March 01, 2014, 11:01:45 am »
Hi,
Filtering by library is not working, only if I deselect the all 3 filters the footprints appears but is if one filter is selected there is no footprint :s

What should I do?
 

Offline firewalker

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 2313
  • Country: gr
Re: CvPCB - Filter by library is not working
« Reply #1 on: March 01, 2014, 07:05:25 pm »
Are you using the official stable version, or a bzr build?

Switch to the official stable version.

Search the bug list. If you can't locate this bug, fill a bug report. Wait for a fix.

Get the code and create a patch that ?dresses the issue.

Ignore it. :D :D :D

Alexander.
Become a realist, stay a dreamer.

 

Offline metRo_

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 88
  • Country: pt
Re: CvPCB - Filter by library is not working
« Reply #2 on: March 03, 2014, 10:55:31 pm »
Where can I download a stable version for linux? I installed it from the available script.
 

Offline firewalker

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 2313
  • Country: gr
Re: CvPCB - Filter by library is not working
« Reply #3 on: March 03, 2014, 11:00:02 pm »
It depends from the distro you are using.

Alexander.
Become a realist, stay a dreamer.

 

Offline metRo_

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 88
  • Country: pt
Re: CvPCB - Filter by library is not working
« Reply #4 on: March 04, 2014, 11:16:27 pm »
Ubuntu :)
 

Offline metRo_

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 88
  • Country: pt
Re: CvPCB - Filter by library is not working
« Reply #5 on: March 05, 2014, 12:58:27 am »
The people at the mailing list solved the problem, it looks like a DNS problem: https://lists.launchpad.net/kicad-developers/msg12600.html

:)
 


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf