Author Topic: rigup error with MSO1104Z-PLUS  (Read 246 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gmebey

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Country: us
rigup error with MSO1104Z-PLUS
« on: June 29, 2017, 12:28:10 PM »
I finally had some time to take a shot at unlocking my MSO1104Z-PLUS scope.

The memory dump went well, thanks for all the post out there about using the JTAG port to dump the memory.

However when I when to use rigup to view the commands I ran into an issue, and got the following error:

[email protected]:~/rigup-0.4.1$ ./rigup
rigup: src/encode.c:20: EncodeSignature: Assertion `sig <= 0x0fffffffffffffff' failed.
Aborted (core dumped)
[email protected]:~/rigup-0.4.1$


My scope info:
1) The header was NOT loaded, and I had to add it.
Model: MSO1104Z-S
S/N: DS1ZD1819xxxxx
Firmware: 00.04.03.SP2
Hardware: 6.1.4


A couple questions:
1) Where can I get a complete install for rigup, I'm running Ubuntu 14.04.
2) An easier option is if someone would crack the Memory Dump file for me.

Thanks,
Gerald
 

Offline gmebey

  • Newbie
  • Posts: 2
  • Country: us
Re: rigup error with MSO1104Z-PLUS
« Reply #1 on: July 09, 2017, 06:55:44 PM »
Update:

After some research I found out that the error was related to an issue with the MakeFile.

Error in MakeFile on line 8
      Original is "LDFLAGS := -O2 -Wl,-dead_strip"
      Change to "LDFLAGS := -O2"


serendipity make a comment in a post about a bad configuration in the MakeFile. See Post





« Last Edit: July 09, 2017, 06:57:25 PM by gmebey »
 


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf

 

http://opalkelly.com/