Author Topic: Links send by EEVBLOG notification not complete  (Read 1364 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rick Law

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 2735
  • Country: us
Links send by EEVBLOG notification not complete
« on: April 02, 2017, 05:44:27 pm »
This is another minor issue with https links send via email:

Prior to "https", the notification links send is complete ("http://www.eevblog...etc...) and can be clicked-and-go.  The new notification links send now is without the "https:" before the "//" looking like ("//www.eevblog...etc...).  Depending on the email reader, the old link would click and go, but the new link will go nowhere.  Not a big deal, one can always cut&paste that into the address bar.  But, I suppose you may want to look into that to make it more inviting.

Actual cut&paste of old and new with bold added to point out the delta.
Old (pre https):


A new topic, 'Malfunctioning kiln controller', has been made on a board you are watching.

You can see it at
http://www.eevblog.com/forum/beginners/malfunctioning-kiln-controller/new/#new

More topics may be posted, but you won't receive more email notifications until you return to the board and read some of them.

Unsubscribe to new topics from this board by using this link:
http://www.eevblog.com/forum/beginners/?action=notifyboard

Regards,
The EEVblog Electronics Community Forum Team.


New (after https) - note the missing https in the links

A new topic, 'Who is on crack? Me or the chinese DMM?', has been made on a board you are watching.

You can see it at
//www.eevblog.com/forum/beginners/who-is-on-crack-me-or-the-chinese-dmm/new/#new

More topics may be posted, but you won't receive more email notifications until you return to the board and read some of them.

Unsubscribe to new topics from this board by using this link:
//www.eevblog.com/forum/beginners/?action=notifyboard

Regards,
The EEVblog Electronics Community Forum Team.

 

Offline Rick Law

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 2735
  • Country: us
Re: Links send by EEVBLOG notification not complete
« Reply #1 on: April 03, 2017, 06:37:55 pm »
Great job!  The "http:" prefix is back.  Problem gone.

Thanks!
 

Offline gnif

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1126
  • Country: au
Re: Links send by EEVBLOG notification not complete
« Reply #2 on: April 03, 2017, 07:33:51 pm »
You're welcome, this was due to SMF's inability to handle running either 100% on HTTPS or 100% on HTTP, we had to make a temporary compromise to keep things working while I wrote a patch for SMF to make things work right.
HostFission - Full Server Monitoring and Management Solutions.
https://hostfission.com/
https://twitter.com/HostFission

Note: I am NOT a moderator or arbiter of disputes, my Admin level of access is so that I can perform management of the server on behalf of Dave. Do not contact me over such issues
 
The following users thanked this post: Kean


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf