EEVblog Electronics Community Forum

General => General Chat => Topic started by: rr100 on January 16, 2013, 05:13:37 am

Title: old tube radio - any trouble with 230V ?
Post by: rr100 on January 16, 2013, 05:13:37 am
It has switchable 110/127/220V and I'm sure it was never used on 230V. I guess it won't even notice the difference to our 230V but I thought about double checking here first.
Title: Re: old tube radio - any trouble with 230V ?
Post by: Gall on January 16, 2013, 12:52:22 pm
Usually this does not affect much. However it is easy to rewire to 237V. There may even be an undocumented 4th 237V switch position.