Author Topic: Whats wrong with this circuit  (Read 2417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline snipersquad100

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 396
  • Country: gb
    • Electrinics
Whats wrong with this circuit
« on: November 04, 2013, 03:44:15 pm »
Whats wrong with this circuit I cant get it to work. I got a 50k 10 turn pot instead of the course and fine and 1 10w 1 ohm resister instead of the 10 single resisters, the rest is the same.

Offline JoeO

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 525
  • Country: us
  • I admit to being deplorable
Re: Whats wrong with this circuit
« Reply #1 on: November 04, 2013, 04:38:04 pm »
Whats wrong with this circuit I cant get it to work. I got a 50k 10 turn pot instead of the course and fine and 1 10w 1 ohm resister instead of the 10 single resisters, the rest is the same.
The designer put a forum topic somewhere here.

You could take some voltage readings and put them here.  That would helpful.

Also, the FET has to be a MPT3055VL.  It is correct in the BOM from his website.
The day Al Gore was born there were 7,000 polar bears on Earth.
Today, only 26,000 remain.
 

Offline JoeO

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 525
  • Country: us
  • I admit to being deplorable
« Last Edit: November 04, 2013, 04:42:26 pm by JoeO »
The day Al Gore was born there were 7,000 polar bears on Earth.
Today, only 26,000 remain.
 

Offline snipersquad100

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 396
  • Country: gb
    • Electrinics
Re: Whats wrong with this circuit
« Reply #3 on: November 04, 2013, 05:30:03 pm »
Thanks for that, I just remembered I got it off here somewhere.


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf