EEVblog Electronics Community Forum

General => General Chat => Topic started by: brightspark on July 24, 2012, 05:12:28 pm

Title: Why does this site update at different rates
Post by: brightspark on July 24, 2012, 05:12:28 pm
So my laptop has Windows 7 and the EEVblog updates (shows new blogs as soon as they are uploaded)

My desktop pc has WindowsXP and this does not show all of the uploaded content. At the moment my laptop Windows 7 is showing blog 320 but my desktop WindowsXP is only showing up to blog 318, also it does not show any old entry listings. This is also the same for my iphone 4 and blackberry.

I only have this problem with the EEVblog all other sites that i view are the same on either system, can anyone tell me why this is please?
Title: Re: Why does this site update at different rates
Post by: PA0PBZ on July 24, 2012, 06:57:16 pm
Had me puzzled for some time, but apparently the home page (at the moment) shows 318 as the newest while the episode list has 321.
Don't know why... Dave?  ???
Title: Re: Why does this site update at different rates
Post by: brightspark on July 24, 2012, 07:12:49 pm
I don't even get the episode list using WindowsXP other than the latest 10 listed (no old ones)
Title: Re: Why does this site update at different rates
Post by: EEVblog on July 26, 2012, 01:53:26 am
There has been an issue with the cache plugin for wordpress. It no longer seems to work, and if turned on does not display the latest posts.
I have been playing with this, so you may have cought the tiems it was turned on.
It is now turned off permanently until I figure out what's wrong. So there should no longer be any problem.

Dave.
Title: Re: Why does this site update at different rates
Post by: PA0PBZ on July 26, 2012, 11:28:15 am
No, it's still not OK.
At the moment the home page shows #321 as the latest (Nexus teardown), and the episodes list shows #322.
Title: Re: Why does this site update at different rates
Post by: brightspark on July 26, 2012, 11:44:42 am
Same for me still only showing #321.
But what is really annoying is that the "Blog links to every episode" is showing nothing just a blank background, and i really wanted to go through some of the old episodes.
Title: Re: Why does this site update at different rates
Post by: PA0PBZ on July 26, 2012, 12:40:39 pm
But what is really annoying is that the "Blog links to every episode" is showing nothing just a blank background, and i really wanted to go through some of the old episodes.

You mean http://www.eevblog.com/episodes/ (http://www.eevblog.com/episodes/) ?
Works fine for me, in W7 (IE9,Chrome) and in XP (IE7,IE8).
Title: Re: Why does this site update at different rates
Post by: brightspark on July 26, 2012, 01:05:41 pm
Yes i get no listings using WindowsXP IE8 or Chrome and its the same with my iphone using Safari
Title: Re: Why does this site update at different rates
Post by: EEVblog on July 27, 2012, 02:57:32 am
I see nothing wrong on Firefox, Chrome, or Opera.
I can only presume it's some cache outside of my server.

Dave.