EEVblog Electronics Community Forum

EEVblog => News/Suggestions/Help => Topic started by: DavidAlfa on May 30, 2022, 09:07:15 pm

Title: BB bug: Inserts url tags in code block when the message contains EEVblog link
Post by: DavidAlfa on May 30, 2022, 09:07:15 pm
When creating a message, the forum sometimes inserts the [ url] and [ /url] tags inside the code block when there's a URL in it.

After more testing, I traced the issue happening when there's a link to EEVblog anywhere in the message!

This is ok:
Code: [Select]
git clone https://github.com/Lichee-Pi/linux -b nano-5.2-flash
Title: Re: BB bug is inserting url tags in code block?
Post by: DavidAlfa on May 30, 2022, 09:18:10 pm
But Now I'm including a EEVblog (https://www.eevblog.com/forum) link, and the issue happens:
Code: [Select]
git clone [url]https://github.com/Lichee-Pi/linux[/url] -b nano-5.2-flash
Title: Re: BB bug is inserting url tags in code block?
Post by: DavidAlfa on May 30, 2022, 09:25:34 pm
But will also happen if including eevblog url inside the code block:
Code: [Select]
EEVblog forum: [url]https://www.eevblog.com/forum[/url]
Title: Re: BB bug is inserting url tags in code block?
Post by: DavidAlfa on May 30, 2022, 09:27:31 pm
But not here:
Code: [Select]
Linux repo: https://github.com/Lichee-Pi/linux
Title: Re: BB bug is inserting url tags in code block?
Post by: DavidAlfa on May 30, 2022, 09:29:03 pm
Neither happens when including a link to anywhere else than EEVblog:

Check this Linux repo (https://github.com/Lichee-Pi/linux)!
Cloning:
Code: [Select]
git clone https://github.com/Lichee-Pi/linux -b nano-5.2-flash