Author Topic: Forum EMAIL Problems  (Read 2217 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline EEVblog

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 31526
  • Country: au
    • EEVblog
Forum EMAIL Problems
« on: August 12, 2010, 10:43:20 pm »
I think I have finally fixed the forum email problem.
Can those who were having problems please try again? (Simon?)
I now get an email notification when I register a new user, so I've fixed that problem at least. I'm hoping the post reply email will fall into line too.

Dave.

 

Offline Simon

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 15096
  • Country: gb
  • Did that just blow up? No? might work after all !!
    • Simon's Electronics
Re: Forum EMAIL Problems
« Reply #1 on: August 13, 2010, 06:48:35 am »
Well I've suddenly started to get notifications of new topics so your making good progress Dave. I've not seen any notifications of replies to topics yet but then I've just got into work and checked my emails, your post stows you posted this fix at 3:43 in the afternoon, my time I presume so could have been a few minutes ago for all i know and i'll get some notification of replies later, I'll keep you posted
 

Offline EEVblog

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 31526
  • Country: au
    • EEVblog
Re: Forum EMAIL Problems
« Reply #2 on: August 13, 2010, 07:08:13 am »
Well I've suddenly started to get notifications of new topics so your making good progress Dave. I've not seen any notifications of replies to topics yet but then I've just got into work and checked my emails, your post stows you posted this fix at 3:43 in the afternoon, my time I presume so could have been a few minutes ago for all i know and i'll get some notification of replies later, I'll keep you posted

PING.

Dave.
 

Offline Kiriakos-GR

  • Super Contributor
  • ***
  • !
  • Posts: 3525
  • Country: gr
  • User is banned.
    • Honda AX-1 rebuild
Re: Forum EMAIL Problems
« Reply #3 on: August 13, 2010, 10:36:48 am »
Two X  PING.  :D 
 

Offline Simon

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 15096
  • Country: gb
  • Did that just blow up? No? might work after all !!
    • Simon's Electronics
Re: Forum EMAIL Problems
« Reply #4 on: August 13, 2010, 12:42:10 pm »
Yep all working fine, thanks Dave
 


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf