Author Topic: THEMES: not working  (Read 334 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Scherms

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 57
  • Country: au
THEMES: not working
« on: June 22, 2022, 01:52:48 am »
Theme settings not working for me... I want UX theme but goes to default every page refresh!

https://www.eevblog.com/forum/theme/?sa=pick;u=849199;theme=10;bbe6a1a4=97af89789e9881c6555af1de495e8e39



Why is there no button on the bottom of pages to change themes?

 :-//
« Last Edit: June 22, 2022, 02:30:06 am by Scherms »
 

Offline beanflying

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 6992
  • Country: au
  • Toys so very many Toys.
Re: THEMES: not working
« Reply #1 on: June 22, 2022, 02:47:53 am »
Working fine for me. Likely a cookie issue so reset your Cookies for EEVBlog make the changes you want and it should be fine.

However. As the theme it is just a stock off the shelf one it is missing some of the extras applied to the base theme that the Forum has evolved on.

It is a Major PITA to get two different themes to follow changes to the base forum. Even creating a Dark look of the main theme is not trivial. Adding a theme change button is possible down the bottom but as it is not in the Core of SMF every time you get an update to the software fairly likely you would also need to tweak the mod depending on how it was coded.

Don't ask me how I know but I added to the hair loss and Gray colour of the remaining hairs elsewhere  |O
« Last Edit: June 22, 2022, 02:51:02 am by beanflying »
Coffee, Food, R/C and electronics nerd in no particular order. Also CNC wannabe, 3D printer and Laser Cutter Junkie and just don't mention my TEA addiction....
 
The following users thanked this post: Scherms


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf