EEVblog Electronics Community Forum

EEVblog => News/Suggestions/Help => Topic started by: krisskross on September 24, 2021, 03:47:05 am

Title: Unable to post
Post by: krisskross on September 24, 2021, 03:47:05 am
Hi, im new here. I started a post in one of the sections, it posted but the thread is nowhere to be found. Im confused. Please help
Title: Re: Unable to post
Post by: bob91343 on September 24, 2021, 04:06:55 am
I have had similar problems.  Try going to the top of the screen and search for the topic or some peculiar text from it and see if it comes up.
Title: Re: Unable to post
Post by: I wanted a rude username on September 24, 2021, 06:01:15 am
Hi, im new here. I started a post in one of the sections, it posted but the thread is nowhere to be found. Im confused. Please help

Your post count is 1, so your comment at the top of this thread is currently your only post on the board. This may be because the original post failed (Simple Machines Forum is quirky), or it was deleted (as a new user there is a higher barrier to entry ... e.g. a link to a blog or product may get deleted even if an established user could make exactly the same post).

Maybe just try again?
Title: Re: Unable to post
Post by: krisskross on September 24, 2021, 10:18:47 am
Hi, im new here. I started a post in one of the sections, it posted but the thread is nowhere to be found. Im confused. Please help

Your post count is 1, so your comment at the top of this thread is currently your only post on the board. This may be because the original post failed (Simple Machines Forum is quirky), or it was deleted (as a new user there is a higher barrier to entry ... e.g. a link to a blog or product may get deleted even if an established user could make exactly the same post).

Maybe just try again?

i tried re posting, still same. over here its posting successfully but there nothing.