EEVblog Electronics Community Forum

EDA => Proteus => Topic started by: msadr471 on June 26, 2021, 04:32:53 pm

Title: change the digital oscilloscope window size in Proteus
Post by: msadr471 on June 26, 2021, 04:32:53 pm
For me, the oscilloscope window is too big!  ::) :o ???
that wasn't big before.
how can I change it? is there any way? :)
Title: Re: change the digital oscilloscope window size in Proteus
Post by: hpibmx on July 05, 2021, 04:06:58 pm
Maybe try reinstalling it..
Title: Re: change the digital oscilloscope window size in Proteus
Post by: george.b on July 05, 2021, 04:58:06 pm
Left click the scope window and select its size. See attached screenshot.