EEVblog Electronics Community Forum

EDA => Proteus => Topic started by: poohpary on July 11, 2013, 03:27:45 pm

Title: i need parametric sweep in proteus
Post by: poohpary on July 11, 2013, 03:27:45 pm
i tried to simulate time transient result with a time varing resistor value (like parametric sweep in pspice) in proteus....but i dont know how to do it (i do not want dc sweep ,it is not time response). is there any one to help me?
Title: Re: i need parametric sweep in proteus
Post by: Bored@Work on July 11, 2013, 04:23:34 pm
Labcenter has an excellent support forum for their products.
Title: Re: i need parametric sweep in proteus
Post by: digsys on July 11, 2013, 04:37:34 pm
I use Proteus as well, but never bother with simulations, sorry. I have used their help service many times and they are quite good.