Author Topic: Help - Fluke 8200A  (Read 781 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rafael

  • Contributor
  • Posts: 40
  • Country: br
  • Your future hasn't been written yet. No one's has.
Help - Fluke 8200A
« on: May 17, 2017, 12:54:46 am »
Hello,

Please, can anyone share any documentation of the Fluke 8200A? I have one, I can power on and light the tubes but read no measurements. Stuck in zeros...

Or any tips on where to start?

Thanks!
LTZ1000 for voltages, Emmett Lathrop "Doc" Brown for me.
 

Offline ElektronikLabor

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 117
  • Country: de
    • YouTube: ElektronikLabor
Re: Help - Fluke 8200A
« Reply #1 on: May 18, 2017, 05:53:47 am »
It's an old meter; maybe checking for broken solder joints could help?
 

Offline dundee

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 58
  • Country: de
Re: Help - Fluke 8200A
« Reply #2 on: May 18, 2017, 07:23:44 am »
Try to clean the switches.
They are often coroded.
 

Offline Rafael

  • Contributor
  • Posts: 40
  • Country: br
  • Your future hasn't been written yet. No one's has.
Re: Help - Fluke 8200A
« Reply #3 on: May 18, 2017, 11:01:02 pm »
Well guys, thanks a lot for the tips...

The switches and joints were cleaned. I have -15999 in VDC, MVC shows a blink digit, VAC donĀ“t show any digit, OHMs switches are keeping the digits in -15999 too... When pressed AUTO, all digits are off now...

For me, RIP voltmeter... :(

Hard to find a good one...

Thanks!
LTZ1000 for voltages, Emmett Lathrop "Doc" Brown for me.
 


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf