Author Topic: Satlook buzzing no display  (Read 500 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gilly

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Country: us
Satlook buzzing no display
« on: August 19, 2017, 06:32:18 pm »
Hi , I have a satlook perfect 10 which is similar to the mark 3 and when i plug it in, it is making a loud buzzing sound and no picture. I tried it on battery only and the same thing happens.
Please let me know if anyone has any ideas on what the problem might be

Thanks,
Gilbert
 

Offline Cyberdragon

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 2120
  • Country: us
Re: Satlook buzzing no display
« Reply #1 on: August 19, 2017, 09:32:17 pm »
Probably the flyback circuit for that CRT.
*BZZZZZZAAAAAP*
Voltamort strikes again!
Explodingus - someone who frequently causes accidental explosions
 

Offline gilly

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Country: us
Re: Satlook buzzing no display
« Reply #2 on: August 19, 2017, 11:42:47 pm »
Thanks for the feedback I will check it tomorrow
 

Offline gilly

  • Newbie
  • Posts: 3
  • Country: us
Re: Satlook buzzing no display
« Reply #3 on: August 24, 2017, 06:50:35 am »
Quick update
I checked all components in the flyback circuit as well
As on the main power supply and all appear to be OK

I noticed though that if I power up the unit on battery only,
The display comes on with the buzzing sound still on

Anyone else have any other ideas of where I should look

Thanks again
Gilbert
 


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf