Author Topic: Voltcraft LSP 1363 Power Supply - no Output  (Read 1664 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ULY

  • Newbie
  • Posts: 1
  • Country: de
Voltcraft LSP 1363 Power Supply - no Output
« on: June 03, 2016, 01:09:05 pm »
Hi there,
I have a broken Power Supply named
Voltcraft LSP 1363
it seems to be a clone of the
Manson NSP 3630

It powers up, I can set a Voltage and Current, but the output stays 0V and it displays 0V

- No Visual damages
- checked Transforators

Does anyone has a Service Manual or any Hint, where to start?
 

Offline dundee

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 58
  • Country: de
Re: Voltcraft LSP 1363 Power Supply - no Output
« Reply #1 on: June 03, 2016, 10:32:10 pm »
This should be the schematic for the device:
http://www.produktinfo.conrad.com/datenblaetter/500000-524999/515266-sp-01-en-VOLTCRAFT_LSP_1363_LABOR_NETZGERAET_100W.pdf

D10A or D10B bad? Also check the mosfets.
 
The following users thanked this post: oz2cpu

Offline Strada916

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 252
  • Country: au
Re: Voltcraft LSP 1363 Power Supply - no Output
« Reply #2 on: June 04, 2016, 12:29:28 am »
check the following are working U1, q2, q3, q7, q8, q10 & q11

I would check all the supply voltages first to ensure no voltages are missing. I would then start with q10 & q11 and go back
« Last Edit: June 04, 2016, 12:31:43 am by Strada916 »
The Bone, the Off-White, the Ivory or the Beige?
 


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf