Author Topic: 121GW no backlight (button?)  (Read 635 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline int2str

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 96
121GW no backlight (button?)
« on: September 29, 2018, 10:17:42 pm »
Holding the "Mode" button doesn't turn on the backlight at all.
Anything I'm missing? Or is my backlight broken somehow?
 

Offline Bratster

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 242
  • Country: us
Re: 121GW no backlight (button?)
« Reply #1 on: September 29, 2018, 11:47:07 pm »
Does your backlight flash on for a second when you turn the meter on?

I know on firmware version 1.26 it does.

Sent from my Fi Moto x4 using Tapatalk

 

Offline int2str

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 96
Re: 121GW no backlight (button?)
« Reply #2 on: September 30, 2018, 12:16:35 am »
Nope, just no reaction to holding the button.
Pressing it changes mode, so that works.

Still on FW 1.22. Will try upgrading to the latest.

I know it worked at some point...
 

Offline int2str

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 96
Re: 121GW no backlight (button?)
« Reply #3 on: September 30, 2018, 12:22:37 am »
Upgraded to 1.51.
Still no reaction to press+hold on mode key...
 

Offline int2str

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 96
Re: 121GW no backlight (button?)
« Reply #4 on: October 01, 2018, 10:45:43 pm »
So, not a common problem then I take it....

Is there a test mode or something in the firmware?

I'm 2 for 2 in  broken EEVBLOG products now :(
 

Offline Bratster

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 242
  • Country: us
Re: 121GW no backlight (button?)
« Reply #5 on: October 01, 2018, 10:57:59 pm »
if it doesn't blink when you turn the meter on and does not turn on when you push/hold the button for it then it does appear that the backlight is bad.

 You should contact Dave and see what they have to say.

Shit happens.

Sent from my Fi Moto x4 using Tapatalk

 


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf