Products > Test Equipment

FW Update 4.522 for Hameg HMO 202X, 102X, 152X and 72X

(1/2) > >>

0xdeadbeef:
http://www.hameg.com/469.0.html

Changes compare to 4.001
New updated user help for German and English
New Language support added for Chinese traditional and Chinese simplified
New New SCPI commands:
Please refer to details listed below as well as to seperate manual
New Logic trigger duration increased to maximum time of 2.147s
Fix Component tester adjustment
Fix USB stick detection after second plug in
Fix Channel unit A was lost when switching between modes, e.g. zoom
Fix Channel unit A is now also used in statistic measurements
Fix XYZ mode now works with 16bit trace data, e.g. average or filter
Fix Improved stability of search functions on channel 3 and 4
Fix HOO11 & HOO12: 2 buses can now be decoded simultaneously
General improvemements.

Some new/changed SCPI commands as well...

KedasProbe:
Thanks for the heads up, updated my HMO1022 without problem.

Do there exist photos or videos of the inside of these Hameg scopes?
(not planning to open mine)

P.S. 'INV' 1 LSB offset wasn't fixed. (although I'm not using it anyway)
Edit: I reported it to Hameg on 30 July, This firmware was build on 17 July.

madires:
It would be nice if Hameg would also fix firmware bugs for scopes not in production anymore but still sold by major resellers just two years ago. It seems they're following the chinese way :-(

Gunb:

--- Quote from: madires on September 27, 2012, 03:12:33 pm ---It would be nice if Hameg would also fix firmware bugs for scopes not in production anymore but still sold by major resellers just two years ago. It seems they're following the chinese way :-(

--- End quote ---

Did you report the bugs to Hameg? Did you call them and ask for support?

Gunb:

--- Quote from: KedasProbe on September 27, 2012, 09:52:38 am ---Thanks for the heads up, updated my HMO1022 without problem.

Do there exist photos or videos of the inside of these Hameg scopes?
(not planning to open mine)

P.S. 'INV' 1 LSB offset wasn't fixed. (although I'm not using it anyway)
Edit: I reported it to Hameg on 30 July, This firmware was build on 17 July.

--- End quote ---

There have been photos in a German magazine in 2009 - will have a look if I can find it. Usually you can download it, but it might be that they've taken older magazines from their server.

A few bugfixes contained in the latest update have been reported by myself, I've talked to Hameg support manager directly and sent details per mail. Up to know I can say that not many companies have such a great support as Hameg. So I assume they will fix your problem if possible - did they confirm anyhow after reporting?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

There was an error while thanking
Thanking...
Go to full version
Powered by SMFPacks Advanced Attachments Uploader Mod