Author Topic: Server Error Reports  (Read 56302 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online PA0PBZ

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 4134
  • Country: nl
Re: Server Error Reports
« Reply #100 on: April 28, 2018, 08:02:08 pm »
Yes, something is seriously broken, most links just return a blank page  :--
Keyboard error: Press F1 to continue.
 

Offline ez24

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 3092
  • Country: us
  • L.D.A.
Re: Server Error Reports
« Reply #101 on: April 28, 2018, 08:33:41 pm »
Yes, something is seriously broken, most links just return a blank page  :--

whew - I thought it was me  :-DD
YouTube and Website Electronic Resources ------>  https://www.eevblog.com/forum/other-blog-specific/a/msg1341166/#msg1341166
 

Online StillTrying

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 2217
  • Country: se
  • Country: Broken Britain
Re: Server Error Reports
« Reply #102 on: April 28, 2018, 09:35:30 pm »
I'm having to navigate using the small 'Jump to' drop down box.
CML+  That took much longer than I thought it would.
 

Offline ez24

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 3092
  • Country: us
  • L.D.A.
Re: Server Error Reports
« Reply #103 on: April 28, 2018, 10:26:15 pm »
Here is the link that does not work for me, "Show unread posts since last visit." -->

https://www.eevblog.com/forum/unread/

Just returns a blank screen  ie no error messages
« Last Edit: April 28, 2018, 10:28:13 pm by ez24 »
YouTube and Website Electronic Resources ------>  https://www.eevblog.com/forum/other-blog-specific/a/msg1341166/#msg1341166
 

Offline Mr. Scram

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 8041
  • Country: 00
  • Display aficionado
Re: Server Error Reports
« Reply #104 on: April 28, 2018, 10:39:28 pm »
Here is the link that does not work for me, "Show unread posts since last visit." -->

https://www.eevblog.com/forum/unread/

Just returns a blank screen  ie no error messages
Funny, that's one of the ones that does work for me.
 

Offline tautech

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 16158
  • Country: nz
  • Taupaki Technologies Ltd. NZ Siglent Distributor
    • Taupaki Technologies Ltd.
Re: Server Error Reports
« Reply #105 on: April 28, 2018, 10:43:47 pm »
Here is the link that does not work for me, "Show unread posts since last visit." -->

https://www.eevblog.com/forum/unread/

Just returns a blank screen  ie no error messages
All working fine now here with Chrome.
ez, do a hard page refresh with F5.
Avid Rabid Hobbyist
 

Online richnormand

  • Supporter
  • ****
  • Posts: 353
  • Country: ca
Re: Server Error Reports
« Reply #106 on: April 28, 2018, 10:48:22 pm »
All I got hitting "forum" is a blank page. A hard reset page F5 did not do anything.
No timeout either it looked like the white blank page was the content...

Rebooted the computer and tried again: same thing.

Fine now.



 

Offline tautech

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 16158
  • Country: nz
  • Taupaki Technologies Ltd. NZ Siglent Distributor
    • Taupaki Technologies Ltd.
Re: Server Error Reports
« Reply #107 on: April 28, 2018, 10:53:39 pm »
All I got hitting "forum" is a blank page. A hard reset page F5 did not do anything.
No timeout either it looked like the white blank page was the content...

Rebooted the computer and tried again: same thing.

Fine now.
Crazy.  :-//

It was shite a couple of hours back here but seems to have come right for me.
Shut my PC down for a change last night but it was all problems here first thing. Anything with .php as mentioned before gave a blank white screen
Came right all by itself ~30 mins ago.
Avid Rabid Hobbyist
 

Offline hermit

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 480
  • Country: us
Re: Server Error Reports
« Reply #108 on: April 28, 2018, 11:22:42 pm »
@gnif  I thought I'd wait it out.  Unread threads finally worked but only on the first page.  Hit next and got a blank screen.
 
The following users thanked this post: nugglix

Offline edpalmer42

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 1633
  • Country: ca
Re: Server Error Reports
« Reply #109 on: April 28, 2018, 11:39:14 pm »
Somebody's got to say it.....

Should we change servers???  >:D >:D >:D :-DD :horse:

Ed
 

Offline AlfBaz

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 2007
  • Country: au
Re: Server Error Reports
« Reply #110 on: April 28, 2018, 11:40:12 pm »
firefox here on windows, unread posts since last visit usually returns many pages, lately Im getting only 1 or two posts. At the same time on my phone however, I get the usual number of unread posts
 

Offline AlfBaz

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 2007
  • Country: au
Re: Server Error Reports
« Reply #111 on: April 29, 2018, 01:48:32 am »
Just fired up ff and the unread posts is full again :-//
 

Offline Brumby

  • Supporter
  • ****
  • Posts: 9307
  • Country: au
Re: Server Error Reports
« Reply #112 on: April 29, 2018, 03:12:53 am »
I've been checking out a few things and found one that serves me a blank page...
https://www.eevblog.com/forum/dodgy-technology/
I can get to the latest updated thread in that board, but not to the thread list.

I've checked this 3 or 4 times while browsing the forum - and it has not changed over all that time (about 2 hours, on and off).   https or http makes no difference.
 

Offline amyk

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 6528
Re: Server Error Reports
« Reply #113 on: April 29, 2018, 04:33:48 am »
I've been checking out a few things and found one that serves me a blank page...
https://www.eevblog.com/forum/dodgy-technology/
I can get to the latest updated thread in that board, but not to the thread list.

I've checked this 3 or 4 times while browsing the forum - and it has not changed over all that time (about 2 hours, on and off).   https or http makes no difference.
Same here, blank page but no indication of error from server (response is 200 OK, but there's no content.)
 

Online Cyberdragon

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 2118
  • Country: us
Re: Server Error Reports
« Reply #114 on: April 29, 2018, 06:12:02 am »
The link to dodgy technology doesn't work for me.

Not that I really want it fixed. I'd never have noticed normally. But in the interests in getting everything sorted asap I can confirm I also get a blank page.

This appears to be the only thing still down, though I haven't tried absolutely everything.

I'll just have to post my rant in General. >:D
*BZZZZZZAAAAAP*
Voltamort strikes again!
Explodingus - someone who frequently causes accidental explosions
 

Offline ModemHead

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 730
  • Country: us
  • No user-serviceable parts inside.
    • Mr. ModemHead
Re: Server Error Reports
« Reply #115 on: April 29, 2018, 01:36:18 pm »
When I "show unread posts since last visit" I get 4 pages.  Pages 1-3 are fine but 4 (or hitting "Next" on page 3) serves me an empty page (status 200, 0 bytes) just like the rest of you are describing.  :-//
 

Offline ModemHead

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 730
  • Country: us
  • No user-serviceable parts inside.
    • Mr. ModemHead
Re: Server Error Reports
« Reply #116 on: April 29, 2018, 02:02:24 pm »
When I "show unread posts since last visit" I get 4 pages.  Pages 1-3 are fine but 4 (or hitting "Next" on page 3) serves me an empty page (status 200, 0 bytes) just like the rest of you are describing.  :-//

I haven't noticed that although I tend to click on the numbers in preference to clicking "next". So it appears to be working correctly to me. I'll check tomorrow when the unreads posts have had a chance to accumulate to 4 pages.
I thought I would fool it by going to page 3 of 4 and selecting and marking all the topics read so that the older stuff would move up.  Nope, last page is blank.  And now that I've gone through the 3 pages that I could see and marked them all as read, clicking "show unread posts since last visit" serves me a blank page.  Weird.
 

Offline hermit

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 480
  • Country: us
Re: Server Error Reports
« Reply #117 on: April 29, 2018, 04:26:51 pm »
When I "show unread posts since last visit" I get 4 pages.  Pages 1-3 are fine but 4 (or hitting "Next" on page 3) serves me an empty page (status 200, 0 bytes) just like the rest of you are describing.  :-//
Same here.  I've felt that this 'feature' most of the time served up way too much in terms of how far back it went anyhow.  In this case page 5 would take me back past stuff that are easily outside the range of my last visit time.
 

Offline 2N3055

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 2112
  • Country: hr
Re: Server Error Reports
« Reply #118 on: April 29, 2018, 05:39:53 pm »
Last page is always blank.. So if you have only few items on first page it is also your last and you don't see it either.....
That is very recent, I noticed it today..

 

Online richnormand

  • Supporter
  • ****
  • Posts: 353
  • Country: ca
Re: Server Error Reports
« Reply #119 on: April 29, 2018, 07:39:00 pm »
As of this morning and later in the afternoon today. Two different computers.
This page shows as blank for me:
https://www.eevblog.com/forum/dodgy-technology/

How ironic....
Rest of forum worked as expected....





« Last Edit: April 29, 2018, 07:41:03 pm by richnormand »
 

Offline jmelson

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 1259
  • Country: us
Re: Server Error Reports
« Reply #120 on: April 30, 2018, 02:28:02 am »
The dodgy-technology main-level forum has been giving a blank page for about 24 hours.

Jon
 

Offline hermit

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 480
  • Country: us
Re: Server Error Reports
« Reply #121 on: April 30, 2018, 04:49:53 am »
Unread posts has been working for me for the past few hours it seems.  Worked before I went for my run and worked when I got back.  No more blank page.
 

Offline nugglix

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 209
  • Country: de
Re: Server Error Reports
« Reply #122 on: April 30, 2018, 05:12:41 am »
Same here in Europe.

Would really like to know what caused that weird behavior.
 

Offline bitwelder

  • Frequent Contributor
  • **
  • Posts: 819
  • Country: fi
Re: Server Error Reports
« Reply #123 on: April 30, 2018, 01:39:02 pm »
As of this morning and later in the afternoon today. Two different computers.
This page shows as blank for me:
https://www.eevblog.com/forum/dodgy-technology/

How ironic....
Rest of forum worked as expected....
Same here.
Interesting that although I get a blank page if I try to access the dodgy-technology forum area,
I can correctly read the thread pointed by the 'Last post' for the same area, as indexed by the main EEVblog forum page

EDIT: and also access the other 'dodgy' threads via the 'previous' and 'next' buttons on the top and bottom right side
« Last Edit: April 30, 2018, 01:41:50 pm by bitwelder »
 

Offline tautech

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 16158
  • Country: nz
  • Taupaki Technologies Ltd. NZ Siglent Distributor
    • Taupaki Technologies Ltd.
Re: Server Error Reports
« Reply #124 on: May 01, 2018, 07:55:03 am »
Hi gnif
Search tab result problems (didn't try the text box)

Normal search, not Advanced search.
Search for : transformer winding

Scroll through P1
Hit Next or P2 and the page defaults to a Revise Search page, not the next page as one expects.
Similar results with the page menu at either top or bottom of page. Got the 2nd page once only but never a further page.

Chrome browser.
SMF bug or server bug ?
TIA.
Avid Rabid Hobbyist
 


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf