Author Topic: Microchip forcing MPLAB X?  (Read 3310 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline caffeinatedbardTopic starter

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 66
  • Country: us
Microchip forcing MPLAB X?
« on: February 06, 2012, 03:16:32 pm »
I went to try and download MPLAB 8.83 and it seems Microchip killed the links and are gently forcing people to download mplab x.

anyone else have the same problem?

-bard
 

Offline 8086

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 1084
  • Country: gb
    • Circuitology - Electronics Assembly
Re: Microchip forcing MPLAB X?
« Reply #1 on: February 06, 2012, 03:18:39 pm »
The download link works here.
 

Offline caffeinatedbardTopic starter

  • Regular Contributor
  • *
  • Posts: 66
  • Country: us
Re: Microchip forcing MPLAB X?
« Reply #2 on: February 06, 2012, 04:49:34 pm »
I found the issue. 

It works in internet explorer just fine.  I was using google chrome and I am pretty sure there were some parsing errors.

I also heard back from the FAE, that the website is in the process of being updated so there might be some broken links here and there.

Thanks 8086 for checking that out.
 

Offline MikeK

  • Super Contributor
  • ***
  • Posts: 1314
  • Country: us
Re: Microchip forcing MPLAB X?
« Reply #3 on: February 07, 2012, 02:52:54 am »
Microchip does a poor job of having their website work properly on all browsers.  Just try to use their forums with FireFox.
 


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf